Jurken

Linnen Jurken


Linnen is een natuurlijke en zeer luchtige stof waar mooie  en duurzaam baby en kinder  kleding van gemaakt kan worden. Modieuze linnen jurken zijn een goede keuze voor zonnige dagen. In het aanbod  bij B-Kids vind je  kinder linnen jurken van verschillende lengtes: midi en maxi.

In zomerstijlen passen linnen kinder  jurken perfect bij Romeinse sandalen en strohoeden.  Wanneer u besluit een linnen jurk te kopen, is het de moeite waard eraan te denken dat het een zeer duurzame stof is die er lang mooi uit zal blijven zien. Linnen pluist niet, is anti-allergisch en elektrificeert niet.

 

 

 

 

Mousseline Jurken


Mousseline is een materiaal dat voor 100% uit katoen bestaat. Het wordt beschouwd als de meest delicate en hoogwaardige stof met een natuurlijke samenstelling. Het onderscheidt zich door een hoge lichtheid en luchtigheid, die het te danken heeft aan het open weefsel. Dit materiaal is zeer vriendelijk voor de tere baby en kinder huid.

Mousseline-kinderjurken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en snitten, zodat je gemakkelijk een model kunt kiezen dat de voordelen van elk figuur benadrukt. . Luchtige en comfortabele midi-jurken met franjes zijn een goede keuze voor vakanties.